Els nostres serveis


Disseny de nous espais enjardinats

Desbrossaments

Manteniments

Venda i plantació de plantes i arbres singulars

Instal·lació de regs automàtics

Podes de tanques

Tala d'arbres

Tractaments fitosanitaris

Endoteràpia

 

Com treballem

La nostra zona d'actuació és a tot el Vallès i Osona

El nostre personal s'encarrega del manteniment de jardins a tots els nivells. Netejar herbes no desitjades, preparar la terra i abonament del jardí, plantar flors i podar arbres, conservació de les llavors i els bulbs, cultiu de flors i plantes.
Les flors les plantem no només seguint criteris estètics, sinó també tenim en compte el lloc, clima i tipus de terreny per aconseguir les millors condicions per al seu creixement.
Tractaments fitosanitaris per intentar controlar plagues mitjançant insecticides.  

La nostra empresa té una dilatada experiència en proporcionar una àmplia gamma de serveis i solucions innovadores per al disseny i cura del seu jardí a clients de tota la zona del Vallès y Osona.


Disseny exclusiu

Net i elegant

Disseny net i elegant, mitjançant la implantació de gespa natural i per contrastar i donar intimitat a altres zones combinades amb diferents plantes i flors que li donen vida i que gràcies a seu color li transfereix també bellesa i exclusivitat

La gespa, millor en zones obertes planes i assolellades

Espai funcional

Senzills i pràctics

Espais que combinem diferents materials naturals per aconseguir dissenys moderns i actuals mitjançant grava,fil ferro i fusta, t així com parterres d'arbustos i flors oferint un disseny senzill i funcional.

Petites zonas

Petita zona enjardinada

També podem assignar una petita part del jardí combinada amb diferents materials per aprofitar zones, donant-los un sentit de modernitat i exclusivitat amb la resta del jardí.